Jockiboi - my opinions!

Hans inlägg









Jag kan uppriktigt säga att jag inte står på brudens sida. Jag gillar inte jockiboi, så jag tänker både säga för och emot när det gäller honom. 

Han har helt rätt att bruden är pantad i hela jävla huvvet om hon skulle behålla barnet.
För det första, det är jockiboi vi snackar om.. med hans beteende, vem fasiken vill vara mamma till ett barn och berätta när den blir stor, "jo det här är din pappa, han som visar kuken för hela sverige, han som dricker sitt eget kiss, han som runkar i fönstret och knullar allt som rör sig".. bra inflytande, bra förebild  till pappa ungen skulle få. 

För det andra,
han skulle aldrig ge en enda krona till barnet som sagt? det finns vissa unga mammor eller mammor som klarar av det själva, men hur schysst är det?

För det tredje, det var ett engångsligg.. med någon som har legat med halva jordens befolkning ungefär.

För det fjärde, EXAKT som jockiboi sa.. man ska ha sambo, har man inte det, ska man ha haft det, som man tyckt om, det handlar om ett kärleksbarn mellan två personer. Inte "en sak som bara hände och nu ska jag spara det bara för att"

.. Sen måste jag vara emot han lite

Att lägga ut det såhär allmänt från fförsta början var inte världens goaste grej. Det är en sak mellan er två, inte halva sverige. Ja jag vet, nu har jag ocskå lagt ut det.. men whatever om redan flera tusen förmodligen sett det. 
Och sen, hans språk mot henne.. visst, det är ingen grej att vara glad över direkt. Att hon sparar ett oönskat barn som han är pappa till fast han inte vill. Men han skulle ju kunna vårda sitt språk lite iallafall. 

som sagt, bra förebild var det ja!
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se


HannaVic logotype