Godmorgon lördag!

Igår bestod dagen av jobb i kumla igen, börjar äntligen se ett slut på allt extra jobbande vi sysslat med hela våren och det känns så jävla skönt!! 
Tapetsering och foder/socklar kvar bara. 

Idag är det lördag och valborg så vi bestämde oss att vara lediga från jobb idag, började dagen med en rejäl sovmorgon, låg i sängen till kl 12. Gick upp och duscha, åt frukost och sen fick vi finbesök hahah. Tim ringde och frågade om vi klippt vårat gräs än och det hade vi planer på att behöva göra idag (superduperlångt verkligen) och eftersom han vet hur mycket vi har att göra ändå och att våran gräsklippare är halvt paj så kom han över och klippte åt oss med sin nya gräsklippare, knäppis men helt guldvärt!❤️❤️ bor alltså inte långt ifrån varandra för er som inte har koll haha! 

Nu ska vi bogsera olivers sketna volvo då den inte startar och sen handla och inta soffläge för resten av dagen/kvällen!! 



Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se


HannaVic logotype