Sveriges väder

Just nu sitter jag i soffan hemma och håller på med maten. Shit vilken dag säger jag bara, pappa ringde mig imorse och berätta att han haft inbrott hemma.. Usch vilken ilska och oro jag känner. Dock så verkar dom som världens idioter då endast skitsaker togs (förutom plånbok). Dom åt mat där hemma också. Så man kan ju undra. Men otroligt obehagligt.. 

Åkte sen och handla lite efter jobbet och sen en sväng till pappa. Nu gör jag som sagt mat och tar det lugnt. Älsklingen jobbar över och är ännu inte hemma. Har tänt lite ljus här hemma, otroligt regnigt och mörkt ute nu.. Men för 2 timmar sen var det suuupervarmt och sol. Såhär har vädret varit hela veckan här lilla Hallsberg. Det är nu sveriges vår och sommar kommer, det märker man haha. Jag märker förresten på mig själv hur jag känner rädsla nu när det öser ner massa regn efter allt med pappas hus, jobbigt med tanke på hur mycket det regnar i detta land detta halvår.




Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se


HannaVic logotype