Höstlov

Inne på mitt sista höstlov nudå. 
Lugn helg med tacos, film och mys. Igår fick jag ett samtal från min syster som undrade om jag kunde fixa en fondvägg hemma i hennes hall och eftersom jag inte hade så mycket för mig så följde jag med henne in till marieberg först och sen hem och gjorde underarbetet till det. Var där till kvällen då jag åkte hem och lagade mat med min stjärna och sen kolla film. 

Idag hade jag tandläkartid kl 08.00 i Örebro. Åt bilfrukost på donken och sen vidare hem till syster där jag tapetserade. Nu äntligen är jag hemma och har duschat. Ska lägga mig och dö i soffan och invänta älsklingen. 

Fick även en fråga på om jag har funderingar på att lägga ned bloggen eller om jag bara är väldigt upptagen. Och sanningen är att jag växer ifrån den dag för dag och har tröttnat väldigt mycket. Jag kommer nog aldrig ta bort denna, för det ångrar jag med mina gamla. Men om jag kommer blogga mycket mer vet jag inte... jag slänger in ett inlägg när jag känner för det. Som nu tillexempel ;) Min dator ligger bara och dammar, har alldeles för mycket liv runt omkring mig som jag vill spendera tiden med. Förstår inte hur jag VARENDA dag förr i tiden satt vid detta?

 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se


HannaVic logotype