Resa 2018

Hej på er! Ligger just nu helt utslagen i soffan och kollar runt på internet. Ett av mitt och Olivers nyårslöften är att boka resa till nästa vinter och jag är sååå sugen just nu. 


Nästa gång vi åker så har vi bestämt att åka lite längre. Utanför Europa. Tanken var först bali, men sen verkade det inte så paradisaktigt som vi önskade så det är nog stryket. Sen hittade jag ett ställe som jag sa "dit åker vi!!". Dominikanska republiken. Verkar jättefint och skitbra men när man börjar läsa om stället där folk kommenterat själva så börjar man få sina tvek. Står att det är mycket fattigt, många som blir rånade, att man ska hålla sig på hotellområdena bara. Känns lite sådär.

Då kom jag att tänka på mexico, drömmen. Men sååå dyrt. Så tror ej det blir nått dit heller. Tycker det är så fruktansvärt svårt att hitta nått som stämmer in på våra kriterier. Vi är lite kräsna, vet vad vi vill ha och har stora förväntningar till denna resa. Vill att det ska bli perfekt. 

Har tänkt max 20 per person. Ska åka i två veckor. Thailand har vi såklart i sikte men vill kolla andra möjligheter före. Men kom gärna med tips om thai också! Vi vill uppleva saker men även bara ta det lugnt och koppla av vid vita stränder och isblått vatten. Funderar på en kombinationsresa.

TIPS??




Jessica    •     •   http://nouw.com/jessicamargareta

Nya Zeeland 👄

Svar: det första som kom upp var varningar för kraftiga jordbävningar där i nov😱 hahahah ska kolla😘 tack för tipset!
Lina Karlsson

Amanda    •     •   http://nouw.com/amandaihs

Våran resa till thailand förra året i 3 veckor var såå grym! Allt som allt gick på ganska prick 20.000 kronor. Resan 12.000 med hotell, transfer, flyg och frukost. Sen 8000 kronor på nöjen. Så billigt att leva där och vi snålade verkligen inte. Shoppade, reste runt på dagarna osv. TIPS! :D










Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se


HannaVic logotype